Lajme

Lista e lajmeve

Urime festën e 1 Maj-it, ditën e punëtorëve!

26.05.2017
Urime festën e 1 Maj-it, ditën e punëtorëve!

Urime festën e 1 Maj-it, ditën e punëtorëve!

  • Kompania alfa.i i uron të gjithë punëtorëve festën e 1 Maj-it dhe njëkohësisht falendëron punëtorët e saj për punën e tyre të madhe në kompaninë tonë.
Print

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE