Lajme

Lista e lajmeve

Iftar i shtruar nga kompania alfa.i

22.06.2017
Iftar i shtruar nga kompania alfa.i
  • Kompania "alfa.i" ka shtruar iftar për stafin dhe bashkëpunëtorët e kompanisë!

    Ardhja e juaj ka nderuar kompaninë tonë!

Print

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE