Lajme

Lista e lajmeve

Rehabilitimi i rrjeteve ekzistuese në fshatrat e Pejës dhe Deçanit

31.07.2017
Rehabilitimi i rrjeteve ekzistuese në fshatrat e Pejës dhe Deçanit
  • Rehabilitimi i rrjeteve ekzistuese në fshatrat e Pejës dhe Deçanit 
Print

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE