Lajme

Lista e lajmeve

Punimet në komunën e Junik-ut

Punimet në komunën e Junik-ut

  • Afër finalizimit të punëve ndërtimore në impiantin e trajtimit të ujërave të zeza në Junik.
Klinika e Ortopedisë

Klinika e Ortopedisë

Projekti "Kosovo Energy Efficiency and Renewable Energy Project" - Klinika e Ortopedisë
Panairi i punës 2017

Panairi i punës 2017

Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Skënderaj

Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Skënderaj

Kanë filluar punimet në projektin "Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Skënderaj"
Urime festën e 1 Maj-it, ditën e punëtorëve!

Urime festën e 1 Maj-it, ditën e punëtorëve!

Urime festën e 1 Maj-it, ditën e punëtorëve! Kompania alfa.i i uron të gjithë punëtorëve festën e 1 Maj-it dhe...
RSS
1234567

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE