Lajme

Lista e lajmeve

Konkurs Pune

Konkurs Pune

KONKURS PUNE Alfa.i shpk. kërkon Inxhinier të talentuar të cilët kanë përvojë, vullnet dhe kreativitet në...
Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Vushtrri

Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Vushtrri

  • Vazhdojnë punimet në izolimin e rezervuarit të ujit!
"Alfa.i" distributor i autorizuar për Kosovë i kompanisë angleze "Viking Johnson"

"Alfa.i" distributor i autorizuar për Kosovë i kompanisë angleze "Viking Johnson"

Alfa.i është e nderuar të ju njoftoj se në muajin Nëntor 2016, një marrëveshje është nënshkruar me...
Konferenca dhe Ekspozita e Përbashkët Ballkanike - Tirane

Konferenca dhe Ekspozita e Përbashkët Ballkanike - Tirane

Alfa.i u prezentua në Konferencën dhe Ekspozitën e Përbashkët Ballkanike, me temën "UJI DHE PUNËSIMI", e...
RSS
1234567

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE