Lajme

Lista e lajmeve

15-vjetori i themelimit të kompanisë

15-vjetori i themelimit të kompanisë

  • 15-vjetori i themelimit të kompanisë
Rehabilitimi i ujësjellësit në Vushtrri

Rehabilitimi i ujësjellësit në Vushtrri

  • Testimi i gypit Ø 315
Ndërtimi i ujësjellësit për fshatrat Cerrcë, Lubozhdë dhe Prigodë

Ndërtimi i ujësjellësit për fshatrat Cerrcë, Lubozhdë dhe Prigodë

  • Ndërtimi i ujësjellësit për fshatrat Cerrcë, Lubozhdë dhe Prigodë të komunës së Istog-ut
Konkurs pune

Konkurs pune

 

Iftar me staf dhe bashkëpunëtor të kompanisë alfa.i!

Iftar me staf dhe bashkëpunëtor të kompanisë alfa.i!

 Iftar me staf dhe bashkëpunëtor të kompanisë alfa.i!
RSS
1234567

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE