Lajme

Lista e lajmeve

Gërmimi dhe ndërtimi i dy rezervuareve 50m³ dhe 840m³

Gërmimi dhe ndërtimi i dy rezervuareve 50m³ dhe 840m³

  • Gërmimi dhe ndërtimi i dy rezervuareve 50m³ dhe 840m³
Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Mitrovicën Jugore, Vushtrri dhe Skenderaj

Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Mitrovicën Jugore, Vushtrri dhe Skenderaj

  • Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Mitrovicën Jugore, Vushtrri dhe Skenderaj 
Ndërtimi i kanalit të ujitjës në fshatin Grabanicë të Klinës

Ndërtimi i kanalit të ujitjës në fshatin Grabanicë të Klinës

  • Ndërtimi i kanalit të ujitjës në fshatin Grabanicë të Klinës
Implementimi i punimeve në Veri të Kosovës.

Implementimi i punimeve në Veri të Kosovës.

  • Implementimi i punimeve në Veri të Kosovës.
Konkurs pune

Konkurs pune

Për plotësimin e vendeve të punës: Inxhinjer/e i ndërtimit, hidroteknik ose arkitekt Komercialist/e ...
RSS
1234567

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE