Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Riparimi i ujësjellësit në Gurrakoc - lagja Gegaj dhe Kabashi

Riparimi i ujësjellësit në Gurrakoc - lagja Gegaj dhe Kabashi

Komuna e Istogut

Riparimi i ujësjellësit në Gurrakoc - lagja Gegaj dhe Kabashi
Print

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE