Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Rehabilitimi i ujësjellësave ekzistues

Rehabilitimi i ujësjellësave ekzistues

LOT 1: Rehabilitimi i ujësjellësave ekzistues për fshatrat e komunave të Pejës dhe Deçanit

Rehabilitimi i ujësjellësave ekzistues
  • LOT 1: Rehabilitimi i ujësjellësave ekzistues për fshatrat e komunave të Pejës dhe Deçanit
InvestoriHidrodrini
Vlera e kontratës194 520.00 EUR
StatusiAktive
Viti i realizimit2016
Print

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE