Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Ndërrimi dhe ndërtimi i rrjetit të ujit

Ndërrimi dhe ndërtimi i rrjetit të ujit

Rr. Rexhep Mala, rr. UÇK, dhe fshati Hencë - Prishtinë

Ndërrimi dhe ndërtimi i rrjetit të ujit
  • Ndërrimi dhe ndërtimi i rrjetit të ujit në rr. Rexhep Mala, rr. UÇK, dhe fshati Hencë - Prishtinë
InvestoriKURP
Vlera e kontratës70 432.00 EUR
StatusiAktive
Viti i realizimit2016
Print

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE