Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Furnizimi me material të ujësjellësit për kyqje shtepiake

Riparimi i rrjetit të ujësjellësit - Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës

Riparimi i rrjetit të ujësjellësit - Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës

  • Riparimi i rrjetit të ujësjellësit - Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës
Hapja dhe testimi i pusit të ujit - Kamenicë

Hapja dhe testimi i pusit të ujit - Kamenicë

  • Hapja dhe testimi i pusit të ujit në Ranillukë - Kamenicë
Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit dhe kyqjeve shtëpiake

Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit dhe kyqjeve shtëpiake

  • Për fshatin Tërstenik - Komuna e Drenasit
Rregullimi i ujësjellësit

Rregullimi i ujësjellësit

  • Rregullimi i ujësjellësit në fshatrat Raushiq, Zllopek, Zagermë - Pejë
Ndërtimi i gypit transportues i ujësjellësit

Ndërtimi i gypit transportues i ujësjellësit

  • Ndërtimi i gypit transportues i ujësjellësit Gurrakoc-Zallq
Sistemi i Ujësjellësit, sistemi i kanalizimit dhe ndërtimi i rrugëve

Sistemi i Ujësjellësit, sistemi i kanalizimit dhe ndërtimi i rrugëve

  • Për fshatrat Cukllovc dhe Tullar - Novobërd, në Han të Elezit dhe në Mamushë
Ndërtimi i impiantit për pastrimin e ujërave të zeza

Ndërtimi i impiantit për pastrimin e ujërave të zeza

  • Ndërtimi i impiantit për pastrimin e ujërave të zeza - Prishtinë
Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit - Ferizaj

Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit - Ferizaj

  • Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit për fshatin Gërlicë - Ferizaj
RSS
First 567891011121314 Last

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE