Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Kryerja e analizës gjeomekanike

Ndërtimi i Sistemit të Ujësjellësit, gypit transportues dhe shpërndarës

Ndërtimi i Sistemit të Ujësjellësit, gypit transportues dhe shpërndarës

  • Për fshatrat: Llabjan, Ramun dhe Lutogllavë - Pejë
Rivitalizimi i ujësjellësit, fshati Peqan - Suharekë

Rivitalizimi i ujësjellësit, fshati Peqan - Suharekë

  • Rivitalizimi i ujësjellësit për fshatin Peqan - Komuna e Suharekës
Ndërtimi i ujësjellësit - Istog

Ndërtimi i ujësjellësit - Istog

  • Ndërtimi i ujësjellësit në fshatrat Osojan, Shalinovicë dhe Kosh - Istog
Sistemi i ujësjellësit - Prizren

Sistemi i ujësjellësit - Prizren

  • Sistemi i ujësjellësit për lagjen në Prizren.
Ndërtimi i ujësjellësit Llukavc i Begut - Istog

Ndërtimi i ujësjellësit Llukavc i Begut - Istog

  • Ndërtimi i ujësjellësit Llukavc i Begut, lagjja Curri-Blakaj, - Istog
Ndërtimi i gypsjellësit transportues Llabjan

Ndërtimi i gypsjellësit transportues Llabjan

  • Fshatrat: Llabjan - Nabërgjan, Pejë
Ndërtimi i gypsjellësit nga stacioni i pompave

Ndërtimi i gypsjellësit nga stacioni i pompave

  • Nga stacioni i pompave Konjuh deri në rezervuarin Gadime, faza I - Lipjan
Punimet tokësore dhe montimi i rrjetit të ujit

Punimet tokësore dhe montimi i rrjetit të ujit

  • Punimet tokësore dhe montimi i rrjetit të ujit, Klinë e Ulët - Skënderaj
RSS
First 234567891011 Last

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE