Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Furnizimi me material të ujësjellësit për kyqje shtepiake

Ndërtimi i Ujësjellësit

Ndërtimi i Ujësjellësit

  • Ndërtimi i Ujësjellësit për fshatrat e Vushtrisë.
Ndërtimi i Ujësjellësit

Ndërtimi i Ujësjellësit

  • Ndërtimi i Ujësjellësit nga qyteti i Pejës deri në Zahaq - Pejë
Ndërtimi i Ujësjellësit - Mitrovicë

Ndërtimi i Ujësjellësit - Mitrovicë

  • Ndërtimi i Ujësjellësit në Kushtovë, Mitrovicë
Ndërtimi i sistemit të ujitjes pikë-pikë

Ndërtimi i sistemit të ujitjes pikë-pikë

  • Për tërë sipërfaqen e Fshatit Ndërkombëtar - Prishtinë
Ndërrimi i gypit të ujësjellësit

Ndërrimi i gypit të ujësjellësit

  • Ndërrimi i gypit të ujësjellësit në aksin rrugor të qendrës së Hanit të Elezit.
Ndërtimi i ujësjellësit dhe kanalizimit atmosferik

Ndërtimi i ujësjellësit dhe kanalizimit atmosferik

  • Ndërtimi i ujësjellësit dhe kanalizimit atmosferik në rrugën M2 - Prishtinë
Drenazhimi i fushës së golfit

Drenazhimi i fushës së golfit

  • Drenazhimi i fushës së golfit në Çagllavicë - Prishtinë
Rehabilitimi i rrjetit të ujësjellësit - Viti

Rehabilitimi i rrjetit të ujësjellësit - Viti

  • Rehabilitimi i rrjetit të ujësjellësit për fshatin Kllokot - Viti
RSS
First 45678910111213 Last

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE