Rreth Nesh

alfa.i është kompani ndërtimore, konsulente dhe tregtare me një numër të madh projektesh të realizuara në Kosovë dhe jashtë saj.

Përvoja e fituar ndër vite ka mundësuar që alfa.i të specializohet dhe zgjerojë gamën e shërbimeve dhe produkteve. Këtë më së miri e dëshmojnë klientët e shumtë që i besuan kompanisë sonë.

Ne rritemi me ju…

Zyra Qëndrore

Funksionon në tri departamente: administrata, inxhinieringu/konsulenca dhe shitja. Njëkohësisht gjendet edhe depo e materialeve ndërtimore dhe ujësjellësit.

Lajme

Partnerët

Për kënaqësinë e klientëve të shumtë kombëtarë dhe ndërkombëtarë, kujdesen mbi 60 bashkëpunëtorë në cilësinë e stafit të kualifikuar të inxhinierëve, teknikëve dhe administratorëve.
NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE