Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Ndërtimi i Ujësjellësit

Ndërrimi dhe ndërtimi i rrjetit të ujit

Ndërrimi dhe ndërtimi i rrjetit të ujit

  • Rr. Rexhep Mala, rr. UÇK, dhe fshati Hencë - Prishtinë
Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Vushtrri - pjesa e dytë

Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Vushtrri - pjesa e dytë

  • Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësit në Vushtrri - pjesa e dytë
Riparimi i ujësjellësit në Gurrakoc - lagja Gegaj dhe Kabashi

Riparimi i ujësjellësit në Gurrakoc - lagja Gegaj dhe Kabashi

  • Riparimi i ujësjellësit në Gurrakoc - Lagja Gegaj & Kabashi në komunën e Istogut
Kosovo Energy Efficiency & Renewable Energy Project

Kosovo Energy Efficiency & Renewable Energy Project

Renovation of the 14 buildings: Infectious Disease Clinic,  Student Dormitory No.6,  Faculty of...
Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit në fshatin Gërnqarë

Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit në fshatin Gërnqarë

  • Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit në fshatin Gërnqarë
Rehabilitimi i ujësjellësave ekzistues

Rehabilitimi i ujësjellësave ekzistues

  • LOT 1: Rehabilitimi i ujësjellësave ekzistues për fshatrat e komunave të Pejës dhe Deçanit
Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësave në zonat rurale

Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësave në zonat rurale

  • Rehabilitimi i sistemit të ujësjellësave në zonat rurale 
Ndërtimi i sistemeve të ujësjellësit në komunë  të Rahovecit

Ndërtimi i sistemeve të ujësjellësit në komunë të Rahovecit

  • Ndërtimi i sistemeve të ujësjellësit në komunë  të Rahovecit
RSS
12345678910 Last

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE