Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Ndërtim i Lartë

Kosovo Energy Efficiency & Renewable Energy Project

Kosovo Energy Efficiency & Renewable Energy Project

Renovation of the 14 buildings: Infectious Disease Clinic,  Student Dormitory No.6,  Faculty of...
Implementimi i punimeve në Veri të Kosovës

Implementimi i punimeve në Veri të Kosovës

  • Ndërtimi dhe rehabilitimi i rrjedhës së ujit, trotuareve, etj

 

 

Ndërtimi i qendrave të regjistrimit civil

Ndërtimi i qendrave të regjistrimit civil

  • Ndërtimi i qendrave të regjistrimit civil: Pejë, Deçan, Rahovec dhe Novobërd.
Riparimet rreth ndërhyrjeve emergjente

Riparimet rreth ndërhyrjeve emergjente

  • Riparimet rreth ndërhyrjeve emergjente në kullën ekzistuese të Lash UKAJ - Istog
Riparimet rreth ndërhyrjeve emergjente

Riparimet rreth ndërhyrjeve emergjente

  • Riparimet rreth ndërhyrjeve emergjente në Mullirin ekzistues të Ali BICAJ - Istog
Ndërtimi i pikave kufitare me Shqiperinë

Ndërtimi i pikave kufitare me Shqiperinë

  •  Qafa e Morinës, Qafa e Prushit dhe Rehabilitimi i pikës kufitare në Vërmicë
Punët ndërtimore

Punët ndërtimore

  • Punët ndërtimore në Bazenin Havarik në Feronikel - Drenas
Punët ndërtimore në Stacionin e Pompave

Punët ndërtimore në Stacionin e Pompave

  • Punët ndërtimore në Stacionin e Pompave në Bivolak dhe Feronikel - Drenas
RSS
12

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE