Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Kanalizim

Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatin Uçë - Istog

Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatin Uçë - Istog

  • Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatin Uçë - Istog
Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatin Saradran

Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatin Saradran

  • Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatin Saradran, vazhdim projekti - Istog
Kompletimi i punëve MUNINFRA 3 Lot 3 Grupi 1

Kompletimi i punëve MUNINFRA 3 Lot 3 Grupi 1

  • Dragash -  Gjakovë - Suharekë - 
Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatin Cerrcë-Lubozhdë - Faza e Dytë

Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatin Cerrcë-Lubozhdë - Faza e Dytë

  • Ndërtimi i kanalizimit për fshatin Cerrcë dhe Lubozhdë, faza II - Istog
Ndërtimi i kanalizimit fekal

Ndërtimi i kanalizimit fekal

  • Ndërtimi i kanalizimit fekal në Istog të poshtëm.
Ndërtimi i kanalizimit fekal

Ndërtimi i kanalizimit fekal

  • Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatin Rakosh, faza II
Ndërtimi i kanalizimit në lagjen "RAE" - Komuna e Pejës

Ndërtimi i kanalizimit në lagjen "RAE" - Komuna e Pejës

  • Projekti është realizuar në afatet e parapara dhe me sukses.
Ndërtimi i kanalizimit

Ndërtimi i kanalizimit

  • Ndertimi i kanalizimit në Gurrakoc - Istog
RSS
123

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE