Projektet

Kërkimi i Projekteve

Kategoritë e Projekteve

Stacione të pompave

Ndërtimi i shtëpizave të pompave, furnizim dhe montim i pompave të ujit

Ndërtimi i shtëpizave të pompave, furnizim dhe montim i pompave të ujit

  • Ndërtimi i shtëpizave, furnizim dhe montim i pompave të ujit
Furnizimi dhe instalimi i pjesëve për modernizimin e filtrave të shpejtë në Stacionin e Filtrimit

Furnizimi dhe instalimi i pjesëve për modernizimin e filtrave të shpejtë në Stacionin e Filtrimit

  • Furnizimi dhe instalimi i pjesëve për modernizimin e filtrave të shpejtë
Ndërtimi i stacionit të pompave - Istog

Ndërtimi i stacionit të pompave - Istog

  • Ndërtimi i stacionit të pompave në Osojan - Istog
Construction of pipeline,reservoir and water filters, Installation of pumping system.

Construction of pipeline,reservoir and water filters, Installation of pumping system.

For neighbourhoods Tophane, Velania and Kodra e Trimave I & II, in Badovc and in Prishtinë.
Sistemi i ujitjes dhe ndërtimi i stacionit të pompave

Sistemi i ujitjes dhe ndërtimi i stacionit të pompave

  • Sistemi i ujitjes dhe ndërtimi i stacionit të pompave
Furnizimi dhe montimi i sistemit të pompimit

Furnizimi dhe montimi i sistemit të pompimit

  • Furnizimi dhe montimi i sistemit të pompimit për ujësjellësin e fshatit Mirash - Ferizaj
Ndërtimi i stacionit të pompave

Ndërtimi i stacionit të pompave

  • Ndërtimi i stacionit të pompave në Besi - Prishtinë
RSS

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE