Kariera në Alfa.i

Ne jemi të lumtur t’ju njoftojmë se ne jemi gjithmonë të hapur për ekspertë të rinj dhe burime të reja energjie.

Nëse vërtet besoni se jeni një prej tyre, mos ngurroni të na kontaktoni përmes formularit më poshtë dhe të na dërgoni CV -në tuaj të përditësuar.

[wpforms id=”775″]