“Alfa.i”, sponsori kryesor i shumë trofeve të KHF “Istogu”

Sporti sot është rruga më e mirë për promovimin e suksesit në shoqëri, ne besojmë [...]

Pesë arsye pse çdo ndërtesë duhet të ketë një sistem HVAC

Sistemet HVAC janë përgjegjëse për rregullimin e nxehtësisë, rrjedhës së ajrit, ventilimit dhe ajrit të [...]

Rëndësia e Industrisë të Ndërtimit në ekonomi dhe përdorim të pajisjeve të ndërtimit 

Industria e ndërtimit është një nga industritë me një ndikim të madh në ekonominë e [...]

Mbrojtja e mjedisit gjatë ndërtimit

Zhvillimi dhe modernizimi i ndërtimit ka zanafillën tek menaxherët dhe udhëheqësit e ndërtimit. Menaxherët e [...]

Përkufizimi i  Energjisë termike

Në kontekstin e problemeve të mekanikës, ne zakonisht jemi të interesuar për rolin që luan [...]

Energjia efiçiente, mundësi kursimi

Energji efeçiente do të thotë të përdorësh më pak energji për të kryer të njëjtën [...]