Karakteristikat dhe materialet kryesore

  • I përshtatshëm për ujë për sistemet e ngrohjes/ftohjes, jo gaz dhe lëng i rrezikshëm
  • hidrokarburet *
  • Porta e plotë për 1/4”, 3/8”, 1/2”, 3/4”, 1”, 1-1/4”, 1-1/2”, 2”
  • Porta standarde për 2-1/2”, 3”, 4”
  • Valvula prej bronzi i kromuar UNI EN 12165 CW617N
  • Kërcell me O-Ring të dyfishtë
  • Dado me veshje kundër korrozionit, me vulë garancie dhe hologram
  • Dorezë me levë çeliku me trajtim kundër korrozionit dhe veshje PVC e kuqe
Category: