Gyp PE 100 RC

  • Materialet e klasës PE 100 RC dhe përpunimi më i avancuar i plastikës sigurojnë besueshmërinë më të lartë të produktit.
  • Rezistencë e mirë ndaj gërryerjes
  • Rezistencë e lartë ndaj çarjeve ndaj stresit
  • Rezistencë e mirë ndaj ngarkesave pika (p.sh. gurë, fragmente) (testi i Dr. Hessel)
  • Rezistencë e lartë ndaj rritjes së ngadaltë të çarjeve
  • Zgjedhja optimale për shtrimin e tubave pa futje rëre dhe mbushje
  • Dheu i gërmuar mund të përdoret si material mbushës
  • Mund të përdoren për shtrimin e tubave pa kanale
  • Ato mund të jenë të salduara në prapanicë, ERW, të salduara me polifusion ose të lidhura mekanikisht
  • E përputhshme me tubat klasikë PE
Category: