Hidrant i jashtem INOX

  • Instalimi vertikal i ujit ose instalim të zjarrit
  • Shkarkim automatik pas përdorimit
  • Mbrojtja nga korrozioni sipërfaqësor me shtresë epoxy të aplikuar nga jashtë dhe brenda me trashësi minimale prej 250 μm në përputhje me EN 14901:2014, RAL 3000
  • Presioni i punës – PN16
  • Lidhja me Fllanshe, në përputhje me EN 1092-2.
  • Lidhëse prej Alumini
Category: