T PE

Karakteristikat:

  • Versioni i gjatë i spigot
  • 10 Bar Gaz / 16 bar Ujë
  • Me tuba të salduar
  • Segmenti i salduar dhe i përforcuar
  • Asnjë faktor i reduktimit të presionit