AquaFast Lidhese

  • Dizajn i përmirësuar për shtrirje të lehtë veçanërisht në tubacionet ovale dhe të mbështjellura
  • Mekanizmi i ri Gripper ofron fleksibilitet më të madh, edhe në kushte të ashpra dhe të lagështa kanalesh për të rreshtuar saktë tubacionet
  • Teknologjia e mbylljes me kapje progresive dhe reaguese ndaj presionit siguron performancë të lartë edhe pas relaksimit të murit të tubit
  • AquaFast është ideal për tubacionet e kanalizimeve me diametër të vogël
  • Nuk ka nevojë të çmontoni përpara përdorimit, thjesht futeni në vend dhe shtrëngojeni
  • Lidhja me rrëshqitje pa pengesa qendrore e bën më të lehtë riparimin e tubacioneve ekzistuese
  • Furnizohet si standard me diktung EPDM të miratuar nga WRAS për përdorim me ujë të pijshëm
  • Mbrojtja nga korrozioni – Komponentët metalikë janë të veshur me Rilsan Nylon 11 i cili është i miratuar nga WRAS për përdorim me ujë të pijshëm.
  • Funksioni i dyfishtë – mund të përdoret për të lidhur PE80/100 dhe PVC Metric – ideale për lidhje kalimtare PE/PVC
Category: