Multi-Joint Lidhese 3007

Model:

  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e materialeve të tubave
  • I përshtatshëm për ujë dhe gaz
  • Trupi dhe unaza shtrënguese GGG45 prej gize duktile, acc. te EN-GJS-450-10
  • Veshje pluhuri epoksi RESICOAT®, sipas standardeve GSK dhe EN 14901
  • Goma NBR ose EPDM, NBR acc. në EN 682 (-5°C deri në +50°C), EPDM acc. në EN 681-1 (0°C deri në +50ºC)
  • Devijimi këndor max. 8º për fole në instalim (bazuar në mes të diapazonit të bashkimit)
  • Bulona, ​​dado dhe rondele prej çeliku inox A2 (AISI 304) (opsionale: cilësi A4)
  • Mbrojtja higjienike duke përfshirë DN50 – DN825
Category: