Lidhëse e lehtë Riparuese Aquas 10

  • Lidhëse e lehtë riparuese Aquas10 është projektuar për riparimin e dëmtimeve të shkaktuara nga tubacionet Asbest Çimento, PE, PVC, GRP, çeliku, duktil, PIK dhe tubacione të galvanizuar. Lidhëset e lehta riparuese përdoren në tubacione, sisteme të ujërave të zeza, ujë të pijshëm, minierat e shpërndarjes kimike të ujit, shpërndarjen e naftës dhe gazit, aeroportet, portet detare dhe anijet.
  • Materiali i trupit, dadove, bulonave dhe rondele është çelik inox AISI304 ose AISI316. Bulonat mbulohen me “teflon” me qëllim mbështjellje dhe shtrëngim. Materiali i copëzës së gomës është EPDM, NBR, SBR ose VITON. Lidhëset e lehta riparuese Aquas10 janë zgjidhje ekonomike për përdoruesit përfundimtarë.