Qafore

 • Ujë: PN16-10
 • I përshtatshëm për gypa PE dhe PVC
 • Materiali: PP
 • Fileta brenda: ISO 7 (paralele)
 • Goma: Unazore me buzë të sheshtë (NBR)
 • Unazë përforcuese: inox AISI430
 • Bulonat dhe dadot: çelik inox
 • Ngjyra: blu
 • B= N° i bulonave
 • M= lloji i bulonave
 • (*) me gomë unazore
Category: