Kthese gjysemlidhese iJoint – fileta jashte

Karakteristikat:

  • Instalimi pa çmontimin
  • I përshtatshëm për gypa PE DHE PEX-a
  • Ujë: PN16
  • Materiali: PP
  • Goma: NBR (PTFE mbeshtjellur) cilësore për ujë të pijshëm
  • Fileta jashtë: ISO 7 (konike)
Category: