Lidhese Polirak

Karakteristikat:

  • Sistemi aktiv i vulosjes (me unazë shtytëse); d16-63 copë litari me buzë të dyfishtë; d75-110 gaz pranveror-ket
  • Instalimi pa çmontimin
  • I përshtatshëm për gypa PE DHE PEX-a
  • Ujë: PN16
  • Materiali: PP
  • Goma: NBR, cilësore për ujë të pijshëm
  • Ngjyra: Kaltertë / zezë
Category: