T iJoint – fileta brenda

Karakteristikat:

  • Me unazë përforcuese prej çeliku inox (AISI 430)
  • Instalimi pa çmontimin
  • I përshtatshëm për gypa PE DHE PEX-a
  • UJË PN16
  • Materiali: PP
  • Goma: NBR (PTFE mbeshtjellur) cilësore për ujë të pijshëm
  • Fileta brenda: ISO 7 (paralele)
  • Ngjyra: Kaltertë / zezë
Category: