Gjysemlidhese iJoint – Fileta brenda

Karakteristikat:

  • Instalimi pa çmontimin
  • I përshtatshëm për gypa PE DHE PEX-a
  • Ujë: PN16
  • Materiali: PP
  • Goma: EPDM, cilësore për ujë të pijshëm
  • Fileta brenda: ISO 7 (konike)
  • Ngjyra: Kaltertë / zezë
Category: