Adapter Fllanshe iJoint

  • Instalimi pa çmontim
  • I përshtatshëm për tuba PE dhe PEX-a
  • Ujë: PN16
  • Material: PP
  • Fllanshe: çelik
  • Ngjyra: Kaltërt / zezë
Category: