Gjysemlidhese Polirak – fileta jashte

Karakteristikat:

  • Sistemi aktiv i montimit (me unazë shtytëse)
  • Instalimi pa çmontimin
  • I përshtatshëm për gypa PE DHE PEX-a
  • UJË PN16
  • Materiali: PP
  • Goma: NBR, cilësore për ujë të pijshëm
  • Fileta jashtë: ISO 7 (konike)
  • Ngjyra: Kaltertë / zezë
Category: