Kthesë iJoint 45°

Karakteristikat:

  • Instalimi pa çmontimin
  • I përshtatshëm për Gypa PE DHE PEX-a
  • UJË PN16
  • Materiali: PP
  • Goma: NBR (PTFE mbeshtjellur) cilësore për ujë të pijshëm
  • Ngjyra: Kaltertë / zezë
Category: