Redukues iJoint

Karakteristikat:

  • Instalimi pa çmontimin
  • I përshtatshëm për gypa PE DHE PEX-a
  • UJË PN16
  • Materiali: PP
  • Copë litari: NBR (PTFE veshura) cilësia për ujë të pijshëm
  • Ngjyra: Kaltertë / zezë
Category: